Пракса/Вработување во секторот за QA во Nextsense

23 March, 2017, 23:27

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за квалитет и поддршка на софтвер.


Пракса во Devsy

20 March, 2017, 10:34


Вработување во Metus

18 March, 2017, 12:17

Компанијата Metus со седиште во Истанбул и преставништвo во Сан Франциско  објавува отворен конкурс за потребите на развojниот центар во Скопје, и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат за следната работна позициja:


Вработување во ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ

16 March, 2017, 15:19


Пракса и работа во Нетцетера

16 March, 2017, 14:02


Отворени позиции за вработување и пракса во TIME.mk

12 March, 2017, 14:42

Компанијата TIME.mк има отворени позиции за двајца софтверски инженери и двајца практиканти и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 

Повеќе информации за аплицирањето и условите може да погледнете на следниот линк


Вработување во Piksel

11 March, 2017, 16:55

Компанијата Piksel објавува оглас за работа на следните позиции:

1. PHP Developer

2. Junior Developer

3. Wordpress Developer


Позиции за пракси во ITgma

10 March, 2017, 13:59

Компанијата ITgma објавува позиции за пракса како дел од нивната програма за пракси и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 


Вработување во Македонски Бизнис Системи

10 March, 2017, 13:12


Пракси во Singular

03 March, 2017, 14:45

Компанијата Сингулар објавува оглас за пракса за две работни позиции: Java Developer и Quality Assurance и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.