Работа во Matrix Global

09 November, 2015, 17:38

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракси во МКхост

09 October, 2015, 16:59

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.    Кој може да аплицира?


Пракса во Македонски Телеком

09 October, 2015, 16:46

Компанијата Македонски Телеком АД Скопје објавува конкурс за практична работа и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат.