Вработување во Digital Orange

04 May, 2016, 9:36

Компанијата Digital Orange објавува конкурс за работа на позиција Server Administrator и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение е огласот.


Вработување во Digital Orange

04 May, 2016, 9:30

Компанијата Digital Orange објавува конкурс за работа на позиција Frontend Developer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение е огласот за работа.


Работа во Inside Development

28 April, 2016, 14:37

Inside Developmеnt објавува отворен конкурс за работа и ги поканува с


Graduates Programme во Ендава

26 April, 2016, 19:23

Со задоволство ве информираме дека започнува вториот повик за Graduates Programme во Ендава.


Пракса/Вработување во секторот за QA и DEV во Nextsense

24 April, 2016, 21:17

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за развој на софтвер и во секторот за квалитет и поддршка на софтвер.


Вработување во Support & Solutions Center Mk

20 April, 2016, 20:26

Support & Solutions Center Mk – Белгиска компанија со над 14.000 вработени ширум светот отвора конкурс за следните позиции:

1. System tester & Reverse Engineer

2. BICC (business intelligence competence center) Data Steward

 


Пракса во Johnson Matthey

19 April, 2016, 22:20

Компанијата Johnson Matthey објавува оглас за летна пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе информации може да најдете во датотеката во прилог.


Пракса во Нетцетера

15 April, 2016, 13:51

Нетцетера објавува отворени конкурси за пракса и ги поканува студентите 


Пракса во GRID System

12 April, 2016, 21:00

Компанијата GRID System објавува отворен конкурс за практиканти, и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за конкурсот се дадени во продолжение.  


Пракса во ПроКредит банка

12 April, 2016, 20:48

ПроКредит Банка бара:  Практикант за Информатичка технологија за поддршка на апликации и развој во Секторот за информатички технологии во Скопје.

 

 

Потребни квалификации и вештини: