Почитувани,

На ден 21.04.2020 (вторник) е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентите:

  • Ирем Мејзини во 17:00ч, линк  лозинка 4PQLTu
  • Иван Димов во 17.45ч  линк лозинка 8NP6a6
  • Мери Милошевска во 18.30ч линк  лозинка 4ckrzc

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи.