Почитувани,

На ден 22.05.2020 (петок) од 17:30 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Фросина Стојановска со наслов "Развојно тестирање при изградба на социјален медиум во Ларавел 6и".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк

Meeting ID: 741 7137 1056
Password: 111111