Почитувани,

На ден 04.06.2020 (четврток) од 10:45 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Бојан Гиговски со наслов „Веб базирано решение за аукција на половни автомобили ".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

  • meeting ID: 954 586 2198
  • password: 990752