Почитувани,

Oбјавени се списоци на примени студенти на ФИНКИ на втор циклус на студии за академската 2018/2019 година, како и потребните документи за упис.

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon interen_prijaven_list_magisterski_20181326.pdf621.24 KB