На 18 и 19 април во хотелот „Александар Палас“ се одржа првиот Дигитален самит за Западен Балкан.  На саемот присуствуваа претставници од ИТ индустрии и бизниси, академици, млади, меѓу кои и ФИНКИ, со цел да се реализираат видливи резултати кога станува збор за дигитална платформа за размена на идеи и предлози.

img_3519.jpg

0