Почитувани,

 
Ве информираме дека на 14 Мај 2020 со почеток во 12 часот, закажана е одбрана на дипломскиот труд од кандидатот Ѓорге Љоков со наслов: „Имплементација на ecommerce веб сајт со помош на SAP Commerce Cloud v2 - Hybris и Spartacus“ со следнава комисија: проф. Димитар Трајанов, проф. Сашо Граматиков и проф. Игор Мишковски (ментор).
 
Одбраната ќе се одржи на zoom платформата на следниов линк:
https://us04web.zoom.us/j/76755616529 (Meeting ID: 767 5561 6529).