Почитувани,

На ден 01.06.2020 (понеделник) од 17:30 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Ана Гоцевска со наслов „Автоматизирање на процесот на нарачка и продажба на рачно ткаени производи според спецификациите на купувачите".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

  • meeting ID: 796 6795 1772
  • password: qweasd