Почитувани,

На ден 11.06.2020 (четврток) од 17:15 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Филип Јосифоски со наслов „Интегриран систем за паметно село".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

лозинка: 4ShVRY