Почитувани,

На ден 14.04.2020 (вторник) од 17:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Димитри Дојчиновски. Во продолжение се деталите за најава:

Invitation for a scheduled Zoom meeting.
 
Topic: Dimitri Dojchinovski's thesis defense
Time: Apr 14, 2020 05:00 PM Warsaw
 
Join Zoom Meeting
 
Meeting ID: 858 8919 7374
One tap mobile
+4312535501,,85889197374# Austria
+4312535502,,85889197374# Austria
 
Dial by your location
        +43 12 535 501 Austria
        +43 12 535 502 Austria
 
 
Meeting ID: 858 8919 7374