Почитувани,

На ден 09.07.2020 (четврток) од 11:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Зафир Стојановски со наслов „Предвидување на аерозагадување со рекурентни невронски мрежи ".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

Meeting ID: 843 6620 0542

Password: 6pS9Cy