Почитувани,

 

На ден 14.07.2020 (вторник) од 14:30 часот закажана е јавна одбрана на дипломска работа на студентот  Данчо Матев  со наслов "Анализа на кошаркарски натпревар во НБА со примена на вериги на Марков".

 

Линк за вклучување во одбраната:

https://us04web.zoom.us/j/73782326320?pwd=dCtQMkI1RnRWSi93VGgwREMxSStkQT09

Meeting ID: 737 8232 6320

Password: 3fCYiW