Почитувани,

 
На ден 17.07.2020 (петок) од 13:00 е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Ана-Марија Темелкоска со наслов „Систем за управување со настава во средни училишта - High School Management System".
 

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк