Почитувани,

 
На ден 16.07.2020 (четврток) од 16:00 е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Дарко Андреевски со наслов „Креирање на лаборатории за сајбер безбедност".
 

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.