Почитувани,

На ден 20.07.2020 (понеделник) од 15:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Емил Николовски со наслов „Веб апликација за менаџмент на БЕСТ Скопје".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи.

https://meet.google.com/gha-wioh-ixq