Почитувани,

 

На 21.07.2020 (вторник) од 12:00 часот е закажана јавната одбрана на дипломската работа на студентот Сања Матеева со наслов „Проценка на квалитетот на Wordpress страници".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк