Почитувани,

На ден 16.04.2020 (четврток) од 16:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Дарко Оровчанец со наслов "Споредба на принципи на развој и перформанси на нативна и мобилна веб апликација".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.