Почитувани,

На ден 21.07.2020 (вторник) од 17:30 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Марјан Ралевски со наслов "Повеќе-нивовски пристап за автоматска идентификација на корисници кои шират говор на омраза на Твитер".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.