Почитувани,

На ден 24.07.2020 (петок) од 12:30 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Кристиан Филиповски со наслов "Unity како погонувач за развој на едукативна игра од областа на информатиката ".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

Meeting ID: 711 6942 1934
Passcode: 111111