Почитувани,

 

На ден 31.07.2020 (петок) во 11:00 часот закажана е јавна одбрана на дипломската работа на кандидатот Нора Николоска, со наслов „ Супер-резолуција на микороскопски слики од ткива со примена на GAN“ на платформата zoom.

 

Meeting ID: 846 8996 6764

Passcode: 1mmXav