Почитувани,

На ден 02.09.2020 (Среда) од 19:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Александар Петрушевски со наслов „Развој на игра со користење на ГОАП парадигмата".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

Meeting ID: 793 9262 3866
Passcode: 131160