Почитувани,

На ден 01.09.2020 (Вторник) од 09:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Стефан Симоновски со наслов „Паралелни складишта на податоци - архитектура на платформата MS APS".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

Meeting ID: 727 1779 2275
Passcode: 123