Почитувани,
 
На ден 04.09.2020 (петок) од 14:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Оливер Бранковиќ со наслов "Алгоритми и податочни множества за учење кај автономни возила".
Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.

 

Meeting ID: 784 1785 0053
Passcode: PCY8aa