Почитувани,
 
На ден 11.09.2020 (петок) од 13:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Васил Василев со наслов "Docker stats monitor – Алатка за мониторирање на Docker контејнери со податочно ориентирана архитектура развиена со принципите на функционалното програмирање".
Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.
 

Meeting ID: 964 0100 5336
Passcode: 6xbm6L