Почитувани,

На ден 12.09.2020 (сабота) од 14:00 е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Ана Ивановска со наслов „Веб апликација за евиденција на кандидати во автошкола".

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк.