Почитувани,

 

На ден 23.04.2020 (четврток) од 21:00 часот е закажана јавна одбрана на дипломска работа на студентот Борче Глафче со наслов "Платформа за наоѓање доктори, закажување на термини и менаџирање на пациенти".

 

Одбраната е отворена и секој може да се приклучи на следниот линк