Пракса во ДЗЛП

24 June, 2016, 12:35

Во рамки на Дирекцијата за заштита на личните податоци се спроведува проектот „Континуирана поддршка за унапредување на системот за заштита на личните податоци“ финансиран од страна на Кралството Норвешка.


Вработување во Едусофт

30 May, 2016, 15:30

Едусофт, компанија која се занимава повеќе од 25 години со развој на софтвер, лоцирана во Скопје – Стара Чаршија бара:

Програмер (2 извршитела) со полно работно време

Вашите работни задачи:


iVote вработува

20 May, 2016, 14:17

iVote (www.ivote.mk) има потреба од амбициозни дипломирани ИТ инженери или студенти од завршна година на студии во една од областите: развој на ASP.NET софтвер, тестирање на софтвер, инженерство на софтверски барања.


Отворен повик за учество на обуки

20 May, 2016, 14:04

Главната цел на проектот Еразмус+ „Развивање на следната генерација лидери и менаџери низ применето знаење” е поместување на јазот помеѓу квалитативниот аутпут на формалното образование и потребите на индустријата во регионот, преку иновативен пристап во процесот на учење и спроведување на пракса


Практикански позиции во Systems for Enterprise

16 May, 2016, 11:14

Компанијата Systems for Enterprise објавува повик за неколку практикански позиции и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе информации за компанијата и отворените позиции може да погледнете во датотеката во прилог.

 


Пракса во Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

13 May, 2016, 13:40

Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер распишува Конкурс за практиканти за 2016 година.


Пракса во МКхост

11 May, 2016, 12:07

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.


Вработување во ATS Global

10 May, 2016, 12:45

Компанијата ATS Global објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

ATS Global is hiring

We are looking for one Senior and 2 Junior SW Developers to become a member of our ATS Software Development Team.


Trainees програма во ЕВН Македонија

06 May, 2016, 11:23

Trainees програмата претставува структурирана програма за развој која е создадена да обезбеди вештини, знаења и искуства потребни за да се стане вистински професионалец, додека нејзиниот дизајн овозможува да се преточи академското знаење добиено во тек на студиите во практично искуство со што уче