Дипломски/магистерски одбрани

Име и презиме Наслов Датум Линк
Евита Насевска Developing a modern recruitment platform by implementing Material Design principles in React with Material UI 03.12.2021 - 09:15
Филип Маркоски Обработка на природни јазици со временски податоци: Примена во угостителската индустрија 03.12.2021 - 09:00
Влатко Спасев Имплементација и анализа на користење на GraphQL во реален систем за достава на пратки 01.12.2021 - 13:00
Снежана Дичевска Веб базирана платформа за управување со ветеринарни клиники 01.12.2021 - 08:15
Мартина Темелкоска „Запомни ме“ – апликација за деца со посебни потреби 30.11.2021 - 10:00
Ангела Шуменковски Веб апликација за менаџирање и евиденција на ветеринарен центар 30.11.2021 - 10:00
Мирослав Митровски Употреба на социјалните мрежи за дигитален маркетинг при електронска трговија 29.11.2021 - 12:00
Елеонора Закоска Дигитализација на институтот за акредитација на Република Северна Македонија 29.11.2021 - 12:00
Александра Манолчева Оптимизирана и скалабилна серверска архитектура за складирање и пребарување низ големо податочно множество 25.11.2021 - 12:00
Кирил Костов Веб апликација за закажување термини во приватна здравствена установа 24.11.2021 - 12:30
Нина Митевска Флеш-картички за учење на странски јазици во ReactJs 19.11.2021 - 15:00
Никола Тошев Веб платформа за автоматизирано тргување на крипто валути 19.11.2021 - 14:00
Данче Панова Help A Pet - Мобилна Апликација за посвојување на миленичиња 19.11.2021 - 14:00
Дарко Тосев Класификација на лектини значајни за канцер 18.11.2021 - 15:00
Сара Данчевска Изработка на онлајн продавница со помош на Wordpress 18.11.2021 - 11:30
Александар Илиевски Веб апликација за споделување на приватни автомобили 18.11.2021 - 11:00
Филиз Домазет Watch Eye - Guiding band for visually impaired people 18.11.2021 - 11:00
Љупчо Балдовалиев Изработка на веб апликација за поврзување на родителите со професорите во основните училишта - School notice app 16.11.2021 - 13:00
Филип Трајковски Предвидување на интеракции помеѓу лекови и таргет-протеини 15.11.2021 - 13:00
Костадин Љаткоски Веб платформа за практична подготовка за технички интервјуа 15.11.2021 - 12:30