На 14.03.2017 година, со почеток во 13:00 часот во АМФ на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање на тема "Microservices - Divide and Conquer". Предавањето ќе го одржи Илија Мишов од компанијата IT Labs. Биографијата на предавачот може да ја погледнете на следниот линк.

1