На 11-ти март во просториите на ФИНКИ се одржа работилница за средношколци за изработка на 3Д анимација за Скопје.

Работилницата е дел од програмата за развој на креативните индустрии „Скопје креатива 2017”. Предвањата ги одржа Бобан Јоксимовски, асистент на ФИНКИ. 

 

img_20170310_172139_0.jpg

0