Иборн со прекрасна можност за позиција .NET Software Developer! Кандидатите треба да поседуваат 1-2 год работно искуство. Повеќе за потребните квалификации на кандидатите и дополнителни информации за компанијата може да најдете во целосниот оглас прикачен на овој линк.

Исто така сите заинтересираните кандидати може да аплицираат и преку веб страницата на компанијата.

1