УКИМ ги поканува сите студенти на отворениот ден. На овој настан идните студенти ќе имаат уште една шанса директно да се запознаат со можностите за студирање и да ги одберат вистинските студии за градење на нивната успешна кариера. Како и секогаш, настанот ќе биде исполнет со забава и игри.

flaer1verzija2_za_web.jpgflaer1verzija2-zadna_strana.jpg

 

 

 

 

 

0