Стопанска Банка АД Скопје објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на огласите прикачени подоле.

 

AttachmentSize
PDF icon oglas_za_it.pdf388.53 KB
1