На ден 09.05.2018 (среда) од 09:00 до 11:00 часот во амфитеатарот на Технолошки факултет ќе се одржи покането предавање на тема .Net Core, од страна на предавач Мики Јовановски.
asp.net_-_miki_jovanovski.jpg
0