Гости од компанијата KIWI на ден 12.09.2018 во Амфитеатарот на ФИНКИ од 16 часот ќе одржат гостинско предавање на тема: Data engineering showcase: delivering clean and reliable data.

Ги покануваме студентите на ФИНКИ да земат активно учество во настанот и објавуваме дека дружењето на темите од областа на Data Science ќе продолжи на meetup настанот во Cineplexx за кои повеќе информации можете да најдете тука.

1