СмартАп - Лабораторија за социјални иновации Скопје и УНИЦЕФ ги покануваат сите млади иноватори од 14 до 24 години да осмислат решенија за #КрајНаНасилството врз децата и меѓу децата во рамки на Младинскиот предизвик - Generation Unlimited.

 

 

На следните линкови може да ги најдете:

Рок за аплицирање: 29.10.2018

Дополнителни информации може да се погледне во документот подолу.

1