Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје објавува Конкурс за изработка на лого на Банката.

Сите информации околу конкурсот се наоѓаат во прилог.

AttachmentSize
PDF icon konkurs_za_logo_na_rbsm.pdf1.32 MB