Ассеко СЕЕ  по втор пат оваа година организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии.

Праксата ќе се одржи период од 21.10.2019 до 14.11.2019.

oglas-asseco_10_2019_resized_20191002_0250088295395.jpg

0