По успешното прво издание во 2019 година, повторно се организира конференцијата DevCon на 14 мај 2022 година во City Hall Skopje (https://devcon.dev/).
ИТ конференција која има за цел да обезбеди простор за интересни разговори за развој на веб и мобилни апликации.
Регистрацијата е бесплатна, можете да се пријавите преку следниот линк: https://devcon.dev/Registration

1