magda-1up.png

MAGDA 1UP Hyper Jam e 48 часовен маратон во правење игри којшто ќе се одржи следиот викенд, на 18 и 19 јуни во организација на Македонска асоцијација за правење игри МАГДА. Настанот ќе се одржи во просториите на CrazyLabs во Скопје, а ќе има обезбедено храна и пијалоци за сите учесници. Пријавувањето за настанот е бесплатно и се врши на следниов линк: https://magda.org.mk/hyper-jam-registracija/

Паричните награди ќе се движат од 300, 400 и 500 евра. А исто така ќе има и награда која е екслузивен договор со CrazyLabs за „прототипирање и тестирање на вашата игра како и пристап до нивниот Click дашборд“.

 

 

0