Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.
 

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите:
Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонијa (telekom.mk)

1