ФИНКИ и неговите студенти ја организираат првата бруцошка забава! Забавата ќе се одржи во четврток, 22.09.2011, во клуб Хавана. Во зависност од временските услови, забавата ќе биде во летниот или зимскиот простор на Хавана, за што ќе бидете навреме известени.

Дојдете и забавувајте се со своите 650 колешки и колеги од прва година! Се гледаме!