Заверката на зимскиот и уписот на летниот семестар во учебната 2018/2019 за студентите од II циклус на студии ќе се врши од 11.03.2019 до 15.03.2019 година. Целосното соопштение е достапно на овој линк.

ДокументГолемина на документ
PDF icon interen_prijaven_list_magisterski_2019-1.pdf629.21 KB