Колегите од повисоките години на ФИНКИ организираат трибина на тема 'Сè што сакате да знаете, а не можете да ги прашате професорите'. На трибината се поканети сите бруцоши кои имаат прашања поврзани со начинот на студирање и учење, како полесно да го совладаат материјалот, што сè треба да направат додека се студенти и кои места да ги посетат, каде да го испијат својот омилен пијалок, во кое кино да гледаат филм, итн.

Трибината ќе се одржи на 29.09.2011 година, во 20:00 часот. Повеќе информации за трибината можете да погледнете на овој линк.