Со цел да се поттикне и продлабочи соработката помеѓу АССЕКО СЕЕ и образовните институции, АССЕКО СЕЕ ДООЕЛ од Скопје организира програма за обука на млади софтверски инженери.

Подетални информации можете да добиете на следниот линк.

 

 

1