Почитувани студенти,

Ве известуваме дека на 01.10.2018 година во 10:00 часот во хотелот "Александар Палас" ќе се одржи првиот академски час за учебната 2018/2019 година на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

На првиот академски час се поканети сите новозапишани студенти.

За сите останати студенти наставата почнува во вторник (02.10.2018) согласно распоред кој ќе биде дополнително објавен на нашата веб страна.

img_9096.jpg