Македонски Бизнис Системи е компанија чија основна дејност е развој и имплементација на софтверски решенија, формирана во 1991 година. 

МБС има потреба од апликативен програмер:

Net C# SQL Developer 

Работни задачи и одговорности:

·                  Самостојно развивање на софтверско решение

·                  Работа во тим за развој на софтверски решенија

·                  Ажурирање и оптимизација на постоечки кодови

·                  Поддршка на веќе постоечки клиенти

Квалификации:

·                  Завршено високо образование (информатичка технологија)

·                  Одлично познавање на:

  •    ASP.NET, MVC / WebForms
  •    WEB API
  •    Microsoft C#
  •    Microsoft SQL Server
  •    XML, Web Services
  •    HTML, CSS,  Java Script,

·                  Основно познавање на AngularJS

·                  Способност за работа во тим

·                  Возачка дозвола (Б категорија)

·                  Задолжително познавање на англиски јазик

Доколку сметате дека ги исполнувате овие услови и дека сте вистинскиот/та за оваа работа, испратете кратка биографија на career@mbs.com.mk.

Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате. 

 

1