МКхост објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение се огласите:

 

- Систем администратор - https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-system-administrator/ 

- Специјалист за техничка поддршка - https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-specijalist-tehnicka-poddrska/

- Веб Девелопер - https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-web-developer/
 

 

1